dilluns, 2 de febrer del 2009

Una il·lusió complerta

Els alumnes de ICT van visitar, van gaudir i van aprendre tot quan FITUR els ha permès. Varis han estat els mesos en els quals hem barallat per aconseguir dur avant el projecte de viatjar a la fira més important de turisme i molts són els obstacles que hem hagut de sortejar, però els DÉUS s'han confabulat per a obrir bretxa i per primera vegada en la història del nostre institut hem aconseguit fer real altre objectiu.
El primer dia el Madrid dels Austries ens esperava i els alumnes ens van donar a conèixer les seues entranyes, no en va, havíen estat diversos dies preparant-lo. El segon dia Fitur va obrir les seues portes a altra voracitat i conferències de talla internacional i altres esdeveniments va sadollar la nostra sed. El tercer dia ens enfrontem a la facturació en l'aeroport i també d'això eixim indemnes. Ells han estat els primers de molts altres que hi arribaran...
Gràcies Olimpo dels DÉUS!!.



2 comentaris:

Luis AMeller ha dit...

Enhorabona pel Bloc, tal vegada per donar-lo més a conéixer et pot interessar donar-lo d'alta a www.illencs.com; un directori de bloc insulars. Potser així arribaria a mes gent.
Salut

Departament Hoteleria i Turisme ha dit...

Moltes gràcies Luis pels teus ànims, ho tindrem en compte!.
Salutacions.