divendres, 5 de desembre del 2008

Un descans...

...això és el que ja es mereixen els nostres alumnes del departament d'Hoteleria i Turisme de l'IES M.Àngels Cardona, ja que des que han començat les classes no han tingut temps de fer-ho. El treball a l'institut és frenètic a diàri, tots ho sabem! però de moment, els nostres alumnes es troben molt, molt il·lusionats, ja que en poc temps han pogut realitzar alguns serveis especials, amb els quals no contàvem.

Per exemple, la passada setmana, el dimecres 26, es va inaugurar de forma oficial, amb la presència de la consellera d'Educació i Cultura del Govern Balear, les noves aules del centre, i sí, va ser un dia especial per ells, i tots els seus professors, ja que entre tots, varen elaborar i servir un cocktail per tal de poder celebrar aquesta gran ocasió. Tothom els va felicitar ... imaginau-vos eren gairebé 100 els convidats entre la comitiva del govern, altres representants polítics de l'illa i els professors del centre... en veritat, la "bereneta" va resultar tot un èxit, a que si?

I avui mateix, hi ha un emotiu dinar, el fet es la jubilació de dos companys que durant molts d'anys varen ser professors del nostre centre, també hi ha molta gent convidada, i tot està preparat pels nostres alumnes... gairebé unes 60 persones són... figurau-vos, quines activitats més enriquidores han pogut realitzar, per tal de poder perfeccionar la seva professionalitat dins l'àmbit del nostre centre... per tot això els professors ens sentim molt orgullosos del treball i l'aprenentatge que adquireixen amb aquestes darreres oportunitats que se'ns han presentat.

Així que, animau-vos tots els professors, pares i alumnes, a passar pel nostre menjador de dimarts a divendres, que de ben segur gaudireu moltíssim, us hi esperam , ehh!.
Ara per ara us desitjam un molt bon capdesetmana, fins aviat!.