dimecres, 25 de novembre del 2015

Menú de dijous dia 26


Per A Assaborir.......

Terrina De Foie D'Oca Amb Compota De Meló
I Vinagreta De Caramel Al Porto.

Per Començar.......

Tagliatelle De Sípia I Mongetes Amb Mesclum,
Vinagreta De Ceps I Alls Tendres.

Consomé De Pernil Ibèric Amb Cremós De Tomàquet,
Teula D'olives Trencada I Pa Pagès

Patates En Tres Coccions Amb Pop
A La Gallega.

Seguim.......

Panadera De Rap De Les Illes Amb Esclatassangs, Trufa,
Patato Rustic, Amb Un Pa Fet A Casa.

Carré De Porcella Amb Risotto De Botifarra De Menorca,
Panat D'espàrrecs I Reducció De Vi Menorquí.

I Dolç Per Acabar

Bavarois De Llimona, Salsa De Modena, Cruixent D'aranji
Xocolata Al Cub