dimecres, 6 de març del 2013

Sortides i activitats realitzades per les alumnes de 3r de Guia, Informació i Assistència turística

No vos penseu que les alumnes del cicle superior de Guia, Informació i Assistència turístiques no han realitzat cap sortida aquesta 2a avaluació... hi tant que si, no aturen de conèixer Menorca per poder treballar amb una bona base i poder informar de la millor manera possible.
Hem realitzat diverses sortides:
Un tram del Camí de Cavalls: de Sa Nitja a Tirant. Tram recomenable del camí de tramuntana amb una diversitat geològica, faunísitca i vegetal d'admirar. Aquesta activitat estava organtizada pel Camp d'Aprenentatge del Cap de Cavalleria.

A través del programa Obrint Portes de l'Ajuntament de Ciutadella, vam realitzar una visita guiada pel centre de Ciutadella dels palaus senyorials. També  a través d'aquest programa, treballarem les festes de Sant Joan, a Sant Joan de Missa i les alumnes van poder realitzar activitats sobre l'oficina de turisme de l'Ajuntament de Ciutadella i FDM.
L'Associció de Guies Turístics de Menorca ens va convidar a una visita guiada al Poblat, recentment excavat, de Cornia Nou.



A través del programa Salut Jove del Consell Insular de Menorca hem visitat el Poblat de Torre den Galmés i les Coves de Cala Morell.
Hem conegut l'Arxiu Diocesà, el Museu i El Seminari, visites que agraim sincerament a Marc Pallicer i Toni Anglada que les han feta possibles.
I hem acabat la segona avaluació participant a la 3a Comissió de promoció del Turisme Actiu a Menorca, celebrada el passat divendres 22 de febrer  organitzada per la Fundació Destí Menorca.

Aquestes són les darreres sortides que hauran realitzat el grup de 3r de Guia, Assistència i Informació turístiques.Com haureu comprovat, si heu seguit el blog, han sigut tres anys intensos, amb moltes excursions, moltes vivències i moltes emocions viscudes .... I ara toquen les FCT (formació en centres de treball) i posar en pràctica tots els coneixements adquirits en l'empresa real...... Celia, Cristina, Roser, Toni, Laura, Fel i Lina ENHORABONA!