dimecres, 19 de desembre del 2012

EL MENÚ NADALENC

AHIR, DIA 18, ÉS VA SERVIR EL MENÚ NADALENC AL MENJADOR DEL RESTAURANT DEL NOSTRE DEPARTAMENT.

Preparat pels de 2n de CUINA I GASTRONOMIA i servit pels de 2n de SERVEIS EN RESTAURACIÓ, sota la direcció i supervisió dels respectius professors RAUL CASCALES PARREÑO I RAMON GOMÀ SALLA,  

EL MENÚ VA SER  EL SEGÜENT:
Per començar:
Salsa de Nadal Eivissenca (recepta de la nostra illa germana, segur que és boníssim!!!!!!!!)
Perfecte de Fetge d'Au i Bolets amb reducció de Pedro Ximenes ( no pot faltar un bon paté)
Medallons de la Nonna amb Mantega de Sàlvia (uns raviolis del S XXI... una delícia cuinada, sorpresa, sorpresa)
Filet de Llenguado Margarita ( me'l menjo o no me'l menjo, proveu diu la Margarita)
Llomillo Wellington ( si ens hi cap i podem, fer l'esforç val la pena, tant mateix el 21/12/12 s'acaba el món diuen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
I per acabar, encara ens falten les postres:
Tronc Nadalenc (un clàssic, utilitzarem xocolata light)
Petit Fours (delícies pel paladar)
Tot això, més Aigua Mineral Font d'Or, Vi Blanc, Vi Negre, pa i cafè.

TAMBÉ PODEU VEURE LA MISE-EN-PLACE DE LA SALA MENJADOR: