dimarts, 24 d’abril del 2012

Agraïment de les alumnes de 2n curs de CFGS de Guia, Informació i Assistència Turístiques

El passat dia 23 de març, els alumnes dels cicles formatius de grau superior de Gestió d'Allotjaments Turìsitcs i de Guia, Informació i Assitència Turístiques de l'IES M.Àngels Cardona, vam realitzar una visita a la Catedral de Ciutadella. Ha sigut una visita molt esperada durant tot l'any, ja que el propi Agustín Petschen, restaurador i arquitecte de la darrera reforma de La Catedral, en ha fet la visita guiada. Per això li volem agraïr el temps dedicat, i la maravellosa i detallada explicació que ens va donar.

Durant tot el curs hem realitzat diverses sortides guiades amb persones experimentades en moltes matèries diferents: cultura, medi ambient, gastronomia, etc tot per conèixer millor la nostra illa. Hem visitat les basíliques paleocristianes de Torelló i Son Bou, el barranc d'Algendar, Binisues, Son Patrici, La Mola, el poblat de Trepucó i em après a través de tallers com enologia, gestió de les emocions, protocol, selecció de personal, accessibilitat, glosat, organització d'un acte (Premi Born de Teatre), entre d'altres.

Tal com ens diuen les professores en tot moment, la millor manera d'explicar un recurs turístic és conèixer-lo, visitar-lo i estudiar-lo, donar-li el valor que pertoca i poder-lo ensenyar amb la major estima i precisió possible.

Per això volem donar les gràcies al Sr. Petschen i a totes les persones que han invertit el seu temps en transmeter-nos els seus coneixements sobre el nostre patrimoni, com M.Àngels Sastre, Miquel Àngel Limón, PIME i als programes Salut Jove del Consell Insular de Menorca i Obrint Portes de l'Ajuntament de Ciutadella.

Gràcies per fer que el futur servei que poguem donar en turisme sigui amb unes bases sòlides, professionals i de qualitat.


Alumens de 2n curs de CFGS GIAT
Celia Díaz
Cristina Sánchez