divendres, 5 de juny del 2009

Premis Extraordinaris FP

Alvin Marc Raymond Delanghe, alumne d' Informació i Comercialització turística i que finalitzà els seus estudis el passat curs ha estat un dels 11 de les illes Balears que ha obtingut aquest premi acreditant el millor expedient acadèmic de l'any 2007-08. El director Santiago Cardona en representació del centre i en nom de l'alumne va recollir els premis, ja que Alvin Marc està treballant com a Guia turístic i no hi va poder assistir.
A aquests premis poden presentar-se els alumnes que hagin cursat i superat, en centres públics, privats o concertats un cicle de formació professional específica de grau superior, així com els alumnes matriculats en la modalitat d’ensenyament a distància, amb una qualificació final de cicle formatiu una puntuació igual o superior a 8,5. L’obtenció del Premi Extraordinari de Formació Professional dona opció, prèvia inscripció, a concórrer als Premis Nacionals de Formació Professional que convoqui el Ministeri d’Educació i Ciència. Es pot concedir un premi extraordinari per cada família professional. A la convocatòria d’enguany s’han presentat un total de 47 alumnes, dels quals només 11 han estat premiats amb un Diploma acreditatiu i una gratificació econòmica de 750 € per a cada un. Aquests alumnes també són els seleccionats a la nostra Comunitat Autònoma per a participar a la convocatòria anual que fa el Ministeri d’Educació a l’àmbit de tot l’Estat.



L'acte de lliurament va ser ahir dijous 4 de juny, es va dur a terme a la Sala Anglada de Caixaforum de Palma. El president de les Illes Balears, Sr. Francesc Antich, juntament amb la Consellera d’Educació i Cultura, Sra. Bàrbara Galmès, i el Director General de Formació Professional i Aprenentatge Permanent, Sr. Miquel Mestre, varen posar en valor la feina duita a terme pel professorat, alumnat dels centres educatius, així com de les famílies i empreses.
Tot un prestigi el que ha aconseguit el nostre alumne i el centre M.A.Cardona.
Moltes felicitats i la nostra més sincera enhorabona al premiat.