dimecres, 6 de maig del 2009

Noves oportunitats

El proper curs 2009/10, tenim una extraordinària novetat per aquells alumnes que no disposen dels requisits previs per matricular-se al Grau Superior. En realitat la nova especialitat formativa serà de Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments turístics i s'implantarà amb els mòduls de Recepció i reserves (180h) i Relacions Públiques (110h), les classes seràn de dilluns a dijous en horari de tarda i amb període temporalitzat (és a dir, de novembre a març) com tots els altres cicles d'Hoteleria i Turisme.
Aquesta nova modalitat d'estudis reb el nom d'agrupació modular i respón a les demandes del sector hoteler de l'illa, a més en acabar aquests mòduls es pot continuar amb els demés que formen part del cicle, obtenint el títol d'una forma diferent sense perdre l'oportunitat de formar-se i treballar alhora. Està adressat als majors de 18 anys, sense estudis i amb ganes d'aprendre, a més de tots aquells professionals que desitgen obtenir el títol professional.
Per a més informació veniu al nostre centre IES M.A. Cardona, la matrícula serà del 18 al 20 de juny. Animeu-vos!. [Més info]