dimarts, 28 d’octubre del 2008

Als japonesos els encanta la mahonesa

Ja fa unes setmanes, els alumnes de 3er de diversificació varen realitzar una mostra de el·laboració de mahonesa a l'espai Gastronòmic Ses Voltes. Les varietats que varen fer eren: fumada, amb tàperes, amb all i una altre mahonesa amb sal de roses d'es Trenc.

Els japonesos varen quedar impresionats de la delícia de sabors, i de la facilitat i rapidesa amb la qual els alumnes prepararen la nostra principal salsa, reconeguda internacionalment. A més el restaurant Ses Voltes, va oferir un petit aperitiu compost per productes típics de la nostra illa, per tal d'acompanyar els distints tipus de mahonesa abans esmentades.

I els nostres alumnes disfrutaren de participar en un acte públic davant personalitats del món politic-empresarial menorquí i japonés. Tot i que, els nirvis varen ser-hi presents en tot moment, inclós baix la supervisió dels professors acompanyants, una vegada comprovat que els convidats degustaven de forma tan i tan satisfactòria cada una de les salses, es va concloure amb èxit la nostra primera participació fora del centre d'aquest any, que fou reconegut per tots els presents.

Esperam que properament puguem oferiros més informació respecte a noves activitats realitzades fora del centre, amb l'orgull que representa per tots nosaltres al poder demostrar les habilitats adquirides dia rera dia per tot l'alumnat de cicles.