dimecres, 24 d’abril del 2013

TIRADA DE CERVESA



ELS ALUMNES DEL CENTRE IES MªÀNGELS CARDONA SURTEN AL CARRER PER PODER FER UNA PRÀCTICA REAL AL BAR ES POU.

Els 20 alumnes que estan cursant 1r de Grau Mig de Restaurant i Bar a l'IES Mª Àngels Cardona, han sortit del centre per dur una activitat pràctica d'Hoteleria al Bar ES POU, Pl. Nova, assessorats en tot moment pels professionals del sector, Victor i Migue per segon any consecutiu.

L'activitat consistia en ubicar-se i conèixer unes noves instal·lacions, saber tirar una cervesa d'aixeta ,”CANYA”, atendre i servir als clients del bar, netejar les copes i col·locar-les al seu lloc perquè després el bar continues la seva tasca diaria, atendre i servir als clients. Els alumnes han practicat i han realitzat diferents tirades de cervesa, les han duit amb la safata a les taules i als ciutadellencs que passejaven pel carrer, la gent estava sorpresa que puguessin saborejar una bona Mao, fresqueta, ben coronada d'escuma i sobretot gratuita.

Els alumnes han començat cap a les 11:15 i tenien de servir 25 litros de cervesa, no hi havia molta gent per la terrassa, de repent ha corregut la veu pel centre de Ciutadella i s'ha omplert tota la terrassa de gent, hi havia ciutadellencs que prenien la cervesa dreta perquè no hi havia cadires a la terrassa.

L'activitat ha resutat ser positiva pels alumnes i ha tingut molt bona aceptació entre els vianants de Ciutadella. Segurament que l'any vinent quan comenci el bon temps l'escola tornarà a realitza la pràctica de servir una bona cervesa.

Agraïments a les empreses i als professionals que col·laboren amb l'escola d'Hoteleria i Turisme, IES Mª Àngels Cardona, per formar futurs cambrers/barmans.

Professor de Servei de Rest/Bar
Ramon Gomà Salla