dimecres, 17 d’abril de 2013

DARRERS DIES D'OBERTURA DEL RESTARURANT



  Falten molts pocs dies per acabar el curs temporalitzat 2012-13 i  com a conseqüència les obertures del restaurant també, açò serà a finals de mes.
Així que encara podeu aprofitar i venir a degustar els nostres menús.

A continució teniu un parell de menús de primavera de dies diferents, que us faran entrar en gana.


MENÚ DE DIA 26/03

- Aperitiu (sorpresa dels alumnes, ja és hora que comencin a espremer el seu cervell)
Per començar:
- Còctel d'Alvocat i Gambes (producte fresc, GAMBA DE SÓLLER, em sap greu que no sigui MENORQUINA, ja que ens ha votat de la paella) 
- Tallarines de Pasta Fresca amb Bolets i Salsa Agra (deixeu-vos seduir pel plaers d'una recepta de la TOSCANA)
Continuem amb:
- Civet de Cérvol i Senglar amb Peres Almivarades ( si el caçador no erra el tir i no ens venen "GAT PER LLEBRE")
- Calamars amb Bledes a la Catalana (ja tornen a ser els CATALANS amb les seves receptes)
I per acabar, si ens queda lloc:
- Profiteroles amb Nata i Xocolata (es pot variar a l'ultima hora, però per millor)

MENÚ DE DIA 16/04

Per començar:
- Olives Farcides (un treball de xinès però una delícia pel paladar)
De primers:
- Espàrrecs Farcits de Llagostins  o (Producte de temporada, recent collits i els llagostins recent pescat, una fusió de la terra i el mar) 
- Patates en Salsa Verda (Patata no vella Ciutadellenca, el producte estrella de la setmana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Seguim amb:
- Llom amb Col o (Plat típic mallorquí, així qui enyora terra de Mallorca ja ho sap, no hi ha res com un bon LLOM  AMB COL)
- Bonítol Piperrada (de la família de la tonyina, un plat fantàstic.....)
Per acabar, les postres:
- Panna Cotta amb Fruits Vermells o (Postres típic Itàlia)
- Poma Rostida Farcida d'Ametlla ( Pomes d'Alaior, les millors de Menorca !!!!!!!!!!!!!!)