dilluns, 26 de novembre del 2012

OBERTURA DEL "HARD ROCK CAFETERIA" DURANT EL 2N PATI

El passat divendres el grup de 1r de Serveis de Restauració van inaugurar l'obertura de la cafeteria durant el 2n pati dels divendres i els dilluns.
Va ser un èxit, més de 60 persones entre alumnes i professors van passar per la cafeteria. El tema del dia era la violència de gènere... així ho presentava en Ramón, el professor del mòdul d'operacions bàsiques de bar i cafeteria.

"ocasió única, especial, inauguració del PRIMER HARD ROCK A MENORCA. Projecció del powerpoint preparat per la Comissió de Convivència, amb la col·laboració dels alumnes de PQPI de mecànica i hoteleria, i els mòduls voluntàris.
 
No a la violència de genère!!!!!!
 
Veniu i gaudiu de l'espai, acompanyats d'una beguda saludable i la companyia els nostres professionals del sector d'hoteleria.
Us esperem a tots!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moltes gràcies per col·laboració.
1r restaurant/bar."
 
Avui la temàtica ha sigut...
"Us oferirem al vostre espai lúdic una projecció d'un video amb la professionalitat de la BARWOMAN........................INMACULADA i el seu equip preparan:
Cafè Expresso
Latte Machiato
Cafè Cappucino
Batuts Naturals de Fruita
i segurament
"Berenetes per Degustar"
Tot això servit i acompanyat pel grup de 1r de Restaurant/Bar.
Us esperem a tots i moltes gràcies per la vostra col·laboració.
 1r Restaurant/Bar & Ramon"
 
Quin vídeo projecteran el proper divendres? quins batuts en prepararan? ....Cada setmana en Ramon i el seu grup ens soprenen! no vos ho perdeu!!!