dilluns, 5 de març del 2012

QUINA SETMANA MÉS INTENSA....

No vos podeu imaginar la quanitat de coses que hem fet en el departament d'hoteleria aquesta setmana...
Ja vam començar dilluns dia 27 de febrer de bon matí. Amb els grups de 1r i 3r de Serveis en Restauració vam anar a Càrites Ciutadella a realitzar el taller de comerç just (a través del programa Salut Jove del Consell Insular de Menorca). Després del pati també el varen realitzar el grup de 1r de PQPI de Serveis en Restauració. Na Raquel, responsable de les botigues de Comerç Just de Menorca, ens va explica de forma molt didàctica amb a què consisteix aquest tipus de comerç i la seva relació i importància del consum responsable.
Però és que el mateix matí, els alumnes de 1r, 2n, 3r de cuina, i els de serveis, van assistir a la xerrada sobre els Celíacs.
Però no vos penseu que els grups de grau superior van quedar sense taller... per la tarda, Joan Marc Joan, psicòleg de la Fundació per Discapacitats de Menorca, a través del programa Salut Jove, ens va impartir un taller sobre la gestió de les emocions: què és una emoció, controlar pensaments... molt interessant sobretot quan tractam de cara al client!
El dimecres dia 29 de febrer continuant amb la nostra marxa els grups de 1r de serveis, cuina i PQPI van assistir al taller REUTILITZA. Va ser molt divertit. Noelia Abel, a través del programa Salut Jove ens va fer veure a través de diversos jocs i concursos que nosaltres podema contribuir, amb petits fets, a la sostenibilitat del nostre planeta.